Stuga: Ven

Stuga: Ven, Landskrona, Skåne, Sverige

Stuga nr. 09188
Stugkategori: ★★★★★

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
352627282930311
362345678
379101112131415
3816171819202122
3923242526272829
4030123456
Stugan är inte ledig den valda perioden.
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

BBadrum
EIngång
KKök
OVardagsrum
VSovrum
1 Vardagsrum: Apple TV, Netflix, TV
3 Sovrum: 1 dubbelsäng, 1 dubbelsäng och 1 våningssäng, 1 säng och en våningssäng med två bäddar och 1 extrasäng
1 Sovloft:
Kök: Ugn, kyl-frys, mikro, Induktionskogeplader, spisfläkt, kaffebryggare, diskmaskin
Bad/WC: Wc, tvättställ, dusch
och: Altan, golvvärme, luft/vatten värmepump, Färja/båt nödvändigt, utegrill, naturtomt 1039 m², modern möblering, panoramautsikt, Rökförbud, Parkering 1,1 km

Mer om stugan

Venvillan

På en suterrängtomt ett stenkast från stranden ligger den nybyggda Venvillan, öns troligen mest stilfulla och moderna hus. Med sitt unika läge bjuder den både på panoramautsikt över havet och Öresundskusten och en naturskön omgivning med fårhagar runt knuten. Den passar utmärkt för större familjer eller sällskap som vill njuta av den lugna idylliska miljön, närheten till havet med privat brygga och avkoppling i egen badtunna!

Redan i hallen öppnar huset upp sig med luftig och ljus interiör där genomgående stilrena och moderna materialval använts. Husets kärna är det rymliga gemenskapsutrymmet där kök, matsalsdel och soffgrupper samsas i ljuset som flödar in genom panoramaglasväggen. Det fullt utrustade köket fungerar utmärkt för att gemensamt laga till måltider som sen kan avnjutas inomhus eller ute på den stora altanen. Loungedelen med sköna soffor bjuder in till avkopplande stunder med sällskapsspel eller framför SmartTVn (Apple). Den exklusiva känslan fortsätter med genomgående hightechlösningar vad gäller belysning, ventilation, larm, kameraövervakning och självklart fri wifi. Även slutstädning ingår i villans hyrespris.

Här finns ett fräscht badrum med duschkabin och tvättmaskin, bra förvaringsutrymmen i skåp och garderober i hela huset. Bäddarna är fördelade i tre funktionssmarta sovrum för upp till 9-10 personer, men ni bor bekvämast med max 8 personer. Ett sovrum har 1 dubbelsäng, det andra sovrummet 1 dubbelsäng och 1 enkelsäng i sovloft. Det tredje sovrummet har 1 enkelsäng, 1 bredare enkelsäng (120 cm), 1 utdragbar enkelsäng, samt 2 bäddar i sovloft som är lämpliga för barn/ungdomar. Huset har golvvärme och mysig kamin för svalare dagar och behaglig AC via ventilationssystemet när solen ligger på.

På den spatiösa altanen njuter man av den vackra utsikten eller solnedgången över Öresund, kanske efter en god grillmåltid. Eller varför inte koppla av i badtunnan av rostfritt stål, där kan man sitta under stjärnklar himmel och bara njuta av ledigheten! I badtunnan finns det plats för 4 presoner. Även den friliggande trädgården har vacker utsikt från samtliga möblerade uteplatser, gräsmatta och grillplats.

Bara ett tjugotal metrar ned till strandkanten har man en egen badbrygga med badstege som bjuder in till många dopp. Man kan också promenera eller cykla (2 km) till Norreborgs badplats.

Med sitt unika läge vid strandkanten når man endast Venvillan via den gång- och cykelstig som omgärdar ön, ca 10 min från färjeläget. Ön är perfekt för att utforska per cykel eller till fots. Därför rekommenderar vi att parkera bilen vid någon av gratisparkeringarna som finns vid Vens Cykeluthyrning eller Alpackaboden för att sen hyra eller ta med egna cyklar till ön.

Passa på att upptäcka Vens alla smultronställen och fina utbud av aktiviteter! Gå längs vandringslederna som omger ön, ät färsk fisk i Kyrkvikens hamn, utforska alla konst- och hantverksbutiker eller njut av goda kulinariska äventyr på lokala restauranger. Ta en golfrunda på den närliggande St.Ibbs Golfbana (9-hål), prova på den lokalt producerade whiskyn hos Spirits of Hven i Backafallsbyn eller besök muséet om vetenskapsmannen Tycho Brahe som hade sitt observatorium på ön. Ön erbjuder något för alla åldrar och intresseområden.

Önskar ni hyra detta hus andra datum än vad som ni hittar tillgängligt så kontakta Stugsommar/DanCenters kontor med er förfrågan, det finns möjlighet att hyra huset även för långweekend på förfrågan

Det är inte möjligt för ungdomsgrupper att hyra stugan.

Välkommen till detta stilfulla hus med underbart läge på vackra Ven där ni garanterat kan njuta av er semester!

Övrigt:
Om ni är intresserade av att boka kortare period än en vecka. Ring servicekontoret på: +46(0)31-155200, så kanske det går att lösa.

Om området

Stugans faciliteter

8
3
100m²
nej
nej
Inkl.
20 m
 
Utsikt över vatten (hav eller sjö)
 
Utomhus vildmarksbad
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
Svensk TV
 
Smart-tv
 
1 badrum
 
Diskmaskin
 
Byggår 2020
 
1,0 km till restaurang
 
1,0 km till affär
 
20 m till kustfiske
 
20 m till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 17/8-2024 till 2/1-2026
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller fri avbokning med 35/45 dagar till ankomst för nya bokningar med ankomstdatum fram till 3.1.2025, med undantag för de hus och veckor där hyresvärden har tillåtit 15 dagars avbokning (se ovan).

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.

SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på DanCenters hemsida.