Stuga: Linköping

Stuga: Linköping, Östergötland, Sverige

Stuga nr. 55257
Stugkategori: ★★
Gästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
352627282930311
362345678
379101112131415
3816171819202122
3923242526272829
4030123456
Stugan är inte ledig den valda perioden.
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

KKök
OVardagsrum
VSovrum
WCWC
1 Vardagsrum: 1 dubbel extrasäng, TV
1 Sovrum: 1 dubbelsäng
Kök: Elspis, ugn, kylskåp m/frysfack, mikro, kaffebryggare, indraget vatten från brunn
Bad/WC: Eltoalett, tvättställ, utedusch
och: Elvärme, naturtomt med träd 900 m², underbara omgivningar, Rökförbud

Mer om stugan

Ett mysigt boende en fridfull plats för avkoppling och rekreation i vackert naturliv på landet, Nykil ligger utanför Linköping och är ett lugnt område med fantastiska omgivningar. Torpet är byggt 1856 och har en fantastisk mysfaktor med en rörspis placerad mitt i huset. Trevligt inrett efter torpets charm och en härlig trädgård nära skogen och uteplatser med trädgårdsmöbler för den som vill njuta av vackra sommardagar.

55 m2 med kök, vardagsrum, sovrum med dubbelsäng samt en bäddsoffa 140 cm som kan bäddas upp för två. Takhöjden är 180 cm, du kommer in i en ljus hall med en trapp som leder dig upp till övervåningen där sovrummet och badrummet finns med förbränningstoalett och handfat. Direkt till höger på nederplan ligger vardagsrummet med den fina rörspisen, sittgrupp och en mindre matgrupp, TV placerad intill spisen med kanaler 1,2 och 4. Utanför huset är det en platsbyggd dusch med varm och kallvatten helt iordningställd i år och även här har man tänkt till med placering och fräschör.

Närmsta badplats är Hultabadet som ligger 5 kilometer från torpet Järnlundens största vik. Sjön är en av kommunens största och har klart och rent vatten. Vid badet finns en stor gräsyta, en liten sandstrand, brygga, volleybollnät, omklädningsrum och toalett. Järnlunden är en trevlig sjö med många öar och både sandstränder och klippor att bada vid.

För den som vill vandra finns den omtalade Östgötaleden som bjuder på fantastiska möjligheter till varierande natur och kulturupplevelser genom Östergötlands vackra landskap. Du kan följa leden i djupa skogar och bergig vildmark. I närheten av torpet kan du ta del av vandringsleden och njuta av naturen. Flera loppisar finns i området och mycket annat att besöka.

Mutebo-Aspnäs Miniatyrjärnväg och café, miniatyrjärnväg och café öppet på helger under månaderna juni – augusti. Det finns något att göra för alla när ni planerar era utflyktsmål både i närliggande område eller om ni åker in till Staden Linköping 30 km bort. Där kan ni besöka flygvapenmuseet, Gamla Linköping i stadskvarteren Valla, bra shopping i city och god mat. För den kulturella besöker man gärna domkyrkan och slottet vid Borggården. 35 km nordväst från Linköping ligger slussområdet som kallas Bergs slussar, Göta kanals största slusstrappa. Hit kommer man för att se båtar som slussar, äta god glass, hyra cykel eller ta sig ett svalkande bad.

Trollegater Naturreservat en välbesökt plats som passar alla i familjen. Trollegater är en av Sveriges största urbergsgrottor för dig som vill utforska så väntar äventyr och spänning. Det är 68 kilometer till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby och 110 kilometer till Kolmårdens djurpark i Norrköping.

Vid Inköp av mat mm så finns Skeda Udde lanthandel, Nykil lanthandel eller Ica Rimforsa 15 minuter bort med bil. Sänglakan finns att hyra av ägaren och städning kan man köpa till om så önskas.

Välkommen till idylliska och fridfyllda torpet

Om området

Gästomdömen

Baserat på 1 gästomdömen5.0 av 5.0

Stugans faciliteter

4
1
55m²
nej
nej
5,0 km
 
Svensk TV
 
1 badrum
 
Byggår 1856, renoverat 2023
 
15 km till restaurang
 
11 km till affär
 
5,0 km till sjö
 
5,0 km till badmöjlighet
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 1/9-2024 till 3/1-2026
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller fri avbokning med 35/45 dagar till ankomst för nya bokningar med ankomstdatum fram till 3.1.2025, med undantag för de hus och veckor där hyresvärden har tillåtit 15 dagars avbokning (se ovan).

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.

SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på DanCenters hemsida.

Topp-attraktioner i området