Stuga: Rejmyre

Stuga: Rejmyre, Finspång, Östergötland, Sverige

Stuga nr. 54241
Stugkategori: ★★★
Hav/insjö 300 mGästomdömen

Sök pris och boka

Sök pris och boka

Vecka MånTisOnsTorsFreLörSön
352627282930311
362345678
379101112131415
3816171819202122
3923242526272829
4030123456
Stugan är inte ledig den valda perioden.
Möjlig ankomstdag
Vald period
Ledigt datum
Inte ledigt
Din bokning

Stugbeskrivning

ANAnnex
BBadrum
BYGroventré
CCarport/garage
KKök
OVardagsrum
TETerrass
VSovrum
WBubbelpool
1 Vardagsrum:
1 Sovrum: 1 dubbelsäng
1 Annex: 1 dubbelsäng
Kök: Kokplattor, kylskåp m/frysfack, mikro, kaffebryggare
Bad/WC: Wc, tvättställ, dusch
1 Tvättstuga: Tvättmaskin
och: Altan, jordvärme/bergvärme, kolgrill, gemensam tomt 1200 m², underbara omgivningar, Rökförbud

Mer om stugan

Stuga på landet med tillgång till vedeldat spabad i en idyllisk miljö med natursköna omgivningar och flera badplatser. Stugan ligger i charmiga Rejmyre och närhet till flera besöksmål på nära håll.

Boendet har ett sovrum med 160 dubbelsäng och en mindre bäddsoffa, köksdelen har köksbord med plats för 4 personer och intill i samma rum finns soffhörnan. Det är kaklat badrum med dusch och runt hörnan finns en tvättstuga. På gården finns ytterligare ett rum med egen entré där finns sommarvatten och en dubbelsäng. Det finns två altaner att tillgå en veranda med plats för 2–3 personer och tillgång till den stora altanen på 100kvm som delas med ägaren. Här finns en Weber grill, vedeldad spabad, matplats under markis och en soffgrupp, en härlig plats för umgänge. Stugan har Wifi och en TV-skärm för den som vill koppla upp sig från mobil eller Chromecast.

300 meter till närmsta badplats en trevlig skogsstig tar er dit, 600 meter den till stora badplatsen. Getnäs Ca 1,5 kilometer bort finns en sommarkiosk, med glass, fika o lite enklare inköp av mat som fattas för dagen och en minigolfbana.

Badplatsen i Bränntorp är en fin liten badplats som sköts av Bränntorp vägförening. Badplatsen ligger vid sjön Stora Gryten och här finns fina gräsytor, en liten sandstrand och en stor brygga. Här finns också ett omklädningsrum. Sjön har sandbotten. För den som vill fiska i området så behövs ej fiskekort.

In till Rejmyre tar det 20 minuter med bil här finns affärer, restauranger och flera utbud. Rejmyre Glasbruk är ett svenskt glasbruk grundat 1810, Rejmyre Glasbruk erbjuder guidade turer på bruket, glasblåsning i hyttan, fabriksbutik samt Hyttsill. Rejmyre Hantverksby, här möts ni av en härlig marknadskänsla med skickligt hantverk och kreativitet. Här finns Smedjan som erbjuder handsmidda inredningsdetaljer, verktyg och smycken – allt från spik och knivblad till ljuskronor och järn skålar. Fynda smakfulla inredningsdetaljer på Hemboden och kanske uppdatera garderoben på Rejmyre Kläd bod. Avnjut dagen avslutningsvis med en liten härlig eftermiddagsfika som ni kan köpa på Café Det Lilla Annorlunda. Här säljer dom även Sveriges billigaste te samt många fantastiska specialkryddor!

Stora Djulö Herrgård i Katrineholm, precis intill vattnet vid Djulösjön, sommartid med café och event. Vill ni åka på andra äventyr och upptäcka storstaden Norrköping tar det ca 35 minuter med bil. Konst och kultur är en stor del av Norrköping. I hjärtat av Norrköping ligger Knäppingsborg med anrika byggnader och sina mysiga restauranger, barer, caféer och massor av shopping. Värt ett besök är den pittoreska staden Söderköping med all sin charm och Göta kanal passerar genom staden med sina vackra passbåtar.

45 kilometer från huset ligger Kolmården Nordens största djurpark, safaripark och åkattraktioner, vill man åka en längre dagstur är det ca två timmars bilfärd till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby, då passerar ni också staden Linköping med alla utbud. Besök gärna Gamla Linköping som är ett av Östergötlands största besöksmål, här blir historien levande och du kan uppleva stad, land och skog som för hundra år sedan.

Om området

Gästomdömen

Baserat på 2 gästomdömen5.0 av 5.0

Stugans faciliteter

4
2
30m²
ja
nej
Inkl.
300 m
 
Utomhus vildmarksbad, uppvärmd, 4 personer
 
Energivänligt (jord-/bergvärme, solenergi eller värmepump)
 
1 badrum
 
Tvättmaskin
 
Byggår 2000, renoverat 2009
 
16 km till restaurang
 
16 km till affär
 
300 m till sjö
Gratis avbokning
Gratis avbokning fram till 35 dagar före ankomst. Gäller för ankomster under perioden 15/9-2024 till 4/1-2025
Se villkor här

Gratis avbokning 15 dagar före ankomst

Erbjudandet om 15 dagars avbokning gäller vistelser i utvalda stugor under valda perioder. Gäster kan avboka sin vistelse kostnadsfritt upp till 15 dagar före ankomst, om Stugägaren har anmält sitt hus till kampanjen ”15 dagars gratis avbokning”, vid bokningstillfället. Om en avbokning görs inom 14 dagar innan ankomst gäller den normala avbokningsreglerna, jfr hyresvillkor. Avbokningsalternativen visas alltid på hyresbeviset.

Erbjudandet gäller för utvalda stugor och på utvalda ankomstdatum. Kontrollera detaljerna på stugans sida innan du slutför bokningen. Stugägare kan löpande ansluta sig till kampanjen med 15 dagars avbokning så kontrollera alltid stugan sida efter erbjudandet innan bokning slutförs, då datum när erbjudandet gäller kan variera. Det är därför viktigt att du kontrollerar om en 15-dagars avbokning har valts för semesterhuset den dagen du bokar.

Gratis avbokning 35/45 dagar före ankomst

Der gäller fri avbokning med 35/45 dagar till ankomst för nya bokningar med ankomstdatum fram till 3.1.2025, med undantag för de hus och veckor där hyresvärden har tillåtit 15 dagars avbokning (se ovan).

Kontrollera informationen som gäller på din bokning innan du bekräftar. Avbokningsmöjligheter och datum för senast möjliga avbokning kommer att framgå av din bokningsbekräftelse.

Villkor och bestämmelser för rabattkoder

LAST20
Spara 20% (upp till 1.100 kr.) med koden LAST20 på vistelser med ankomst fram till 2024-4-30.

SAVE10
Spara 15% (upp till 1.100 kr.) med koden SAVE10 på vistelser med ankomst 1.3.-30.6.2024.



Rabattperioden kan ändras utan att meddelas innan. Koden kan inte kombineras med andra rabatter eller bonuserbjudanden. Rabattkoden kan inte användas för ombokningar eller om ändringar görs i befintliga bokningar.
Rabatt ges endast på hyrespriset, ej på administrationsavgifter, slutstädning mm. Rabatten gäller endast nya beställningar gjorda online på DanCenters hemsida.

Topp-attraktioner i området